Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.06.2019 21:15:34

DOPORUČENÍ božského Bruselského Olympu:

DOPORUČENÍ božského Bruselského Olympu:

Ubozí blbečkové slyšte...a pochopte /kurňa už! Konečně!!!/,

 že váš premiér čí prezident musí být vybaven (obdařen) politickým a mocenským kompromisům vyhovujícímu "IQ tykve".  Musí to být, demokraticky však zvolený, jedinec 100%-ně negramotný, (nesmí u něj být nalezena ni tužka, ni papír, nedejbože tlačítkový telefon a už vůbec ne hrozba, cosi, co je v tom vašem Česku známo pod názvem "jezevčík"- apage satanas!... ).

Nezbytnou kvalifikací musí být doloženo třemi na sobě nezávisle ověřenými certifikáty imbecility, impotenta a ignoranta.

Musí to být totální trubec, nezpochybnitelný dement bez vlastního názoru, absolutně bez majetku (značnou politickou konkurenční výhodou může být exekuce alespoň ve výši milion Kč - ale to je skutečně jen minimum), jedinec neschopný se postarat nejen o sebe, ale především o druhé.
BOREC musí být bezvýhradně vydíratelný, manipulativní a ovlivnitelný ....

Ve zkratce – premiérem (prezidentem) vašeho doposud po staletí vzdorovitého (už je to ale fakt trapný) národa, vašich trapných tradic a takových ubožáků, vašich historických nul, jako byl váš praotec Čech, kníže Mojmír, Svatopluk, mistr J.Hus - kterého jsme museli nakonec upálit v plamenech Kostnické hranice.. vy vy vy… blbí smraďoši!….pardon, nechali jsme se unést……(ale pravdou je, že pravda, blbečkové, už nikoho nezajímá, nás udržují při životě lži), Jan Žižka, Otakar II - král Železný a zlatý, J. Lucemburský, Jiří z Poděbrad, Karel IV. - ale jen omylem císař Římský a král Český, Valdštejn, Komenský, moravský Šlik a dalších 23 našimi předky popravených českých šlechticů, Vichterle, Heyrovský, Seifert, Neruda, Dvořák, Smetana, Borovský, oba Masarykové, L. Svoboda, Foglar, Troska, Běhounek, Z. Burian, vaše legie a všichni ti blázni co pozvedli zbraň a opovážili se bojovat proti německým říšským sviním a další……prostě váš premiér/prezident musí být jen a pouze úplná absolutní NULA!!!

My, Božský Brusel, Olymp rozumu a vědoucnosti, mesiášové nového pesudosocialistíckého, multikulturního bezpohlavního pekla pod praporem Půlměsíce ne s jednou, ale se 27 hvězdami, respektive totálně nepotřebná ale mocná Evropská komise (Juncker, Telička, Tusk, Mogheriniová, Jourová, Avrampulos a další) bychom svým milostivým blahosklonným pokynutim a neznatelným pousmánim ocenili, nevděčníci, jako nejlepší variantu v námi rozehrané partii "Boje o trůny" (která může během několika minut vyústit v atomovou výheň Islamisty vzývaného a netrpělivě očekávaného Armagedonu), kdybyste si vy, ovčané České republiky, v samozřejmě a námi přísně zmanipulované…pardon - kontrolované přímé demokratické svobodné volbě konečně zvolili jednoznačně a pouze!!! kopii tupého, hrubě opracovaného, korupčním kůrovcem prolezlého dřevěného Pinochia, pohybujícího se na Soroshovských zradou práchnivějících nitích. Jste k tomu skvěle vybavení – námi ovládaných veřejnoprávních medií a námi podporované vlastizrádné politické Hvězdné pěchoty s takovými veličinami, jako je Drahoš, Láska, Fischer, Hilšer, samozřejmě slon v porcelánu J.Janda, v kalu se léta brodící Kalousek a jeho skutečných nul (9), doslova vroucího Pospíšila, Hermana a Posselta, Zelených Gertrud, Rozumka a dalších, nanejvýš (ne)věrohodných věrozvěstů a též hrdinů aktuální trapné alegorie na Sametovou revoluci, Sudeťáků a dalších ...
PROTOŽE JINAK!!! a teď konec legrace, fakt už VELKÉ BACHA!!! ....

nevíme jak celou tu lumpárnu EU udržet při životě....  https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6a/2/16/1f641.png:-(

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama