Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.01.2019 12:44:21

Gratuluji panu Vokálovi k osvobozujícími rozsudku.

Gratuluji panu Vokálovi k osvobozujícími rozsudku.

Bohužel, přesto a právě pro to je stále něco velmi smrdutého ve státě ..."Dánském" ?

Jsem nesmírně rád za tento osvobozující rozsudek potvrzující i to, co jsem jako poslanec otevřeně, veřejně a kriticky diskutoval i na plénu PSP ČR.

Oproti hysterickým kritikům mého poslaneckého i občanského hodnocení této „kauzy“ (https://www.parlamentnilisty.cz/…/Slachtuv-informator-pracu…) jsem jednoznačně přesvědčen, že právě tato pseudokauza pana Vokála a osvobozující rozsudek soudu naprosto přesně ukazuje na bohužel stále přetrvávající nedobrý (a to se ve výrazech držím hodně zpátky) stav v nejvyšších patrech PČR, ukazuje na další, pro nezasvěcené obtížně rozpoznatelné souvislosti s takzvanou „Reorganizací PČR“, jejímž hlavním účelem bylo  zlikvidovat akceschopnost ÚOOZ, velícího plk. Šlachty, pana Komárka, pana Vokála a řady dalších poctivých policistů..

Jsem jednoznačně přesvědčen, že kauza poukazuje také a nejenom na stav tehdejšího (ne)fungování Generální inspekce bezpečnostních sborů, na „aktivity“ jejích některých vedoucích pracovníků, kteří se soustředili hlavně na vnitřní vyřizování si účtů s nepohodlnými, tedy zásadovými příslušníky bezpečnostních sborů….a nebudu daleko od pravdy, když dodám - a na politickou objednávku. (Pozn.: konečně mohu prohlásit, že to byl také hlavní důvod toho, proč jsem se nedávno, neúspěšně, zúčastnil výběrového řízení na ředitele GIBS – protože kritizovat je velmi pohodlné, ale napravit kritizované věci vyžaduje ne mluvení, ale chce to především práci.)

Proč si to myslím?  

Z toho co jsem měl možnost během nekolika let vidět, slyšet a prostudovat z prespektivy poslance pracujícího v podstatě ve všech orgánech sněmovny zabývajících se obranou a bezpečností,  skutečně hrozilo nekompromisní rozkrytí propojení politiky – konkrétních politiků – se světem tzv. „velkého businessu“ a organizovaného zločinu. ¨

To jistě není nic objevného (hovoří o tom několik výročních zpráv BIS) – faktem ale je to, že POPRVÉ hrozilo, že ÚOOZ nezůstane jen u laciných keců, ale skutečně zahájí trestní řízení proti těm konkrétním osobám, které mají díky svým politickým čachrům, intrikám, podrazům, manipulacím a „politickému talentu“ stále pocit, že jsou něco více než ostatní, že jsou již samotnou svou svou existencí a "moudrostí" nedotknutelní - dotčeným ohroženým (i v nejvyšších patrech moci) bylo naprosto jasné, že plk. Šlachta, v našem prostředí skutečně ojediněle a neohroženě, zvolil a bude volit cestu padni komu padni– tož proto.

Tato kauza a nikoliv první osvobozující rozsudek zcela jednoznačně souvisí se vším, co se v naší zemi v posledních letech odehrává – vytváření pseudokaz cílených na premiéra České republiky Andreje Babiše, uměle a účelově konstruované, nesmyslné a nepotřebné legislativní iniciativy části zákonodárného sboru majících zcela zřejmý, tedy nikoliv věcný, ale politický podtext snahy se nedemokraticky zbavit politického konkurenta, nemluvě doslova o IN „bonzáctví“ = snahy řady politických exponentů zavděčit se  skupinkám svých „businessových kámošů“ kterým se zamrzly jejich dlouhé roky fungující penězovody, a samozřejmě bruselským elitám, kterým k jejich další smůle 😊 - zdá se - již definitivně zvoní hrana – místo toho, aby v souladu se svým slibem hájili zájmy občanů České republiky a její politickou, zákonodárnou i ekonomickou suverenitu.

Panu Vokálovi tímto v každém případě gratuluji a přeji mu zdraví a mnoho úspěchů v dalším profesním životě.....mimochodem - jsem velmi zvědav, zda a jak o něj, jako o profesionála, stát, respektive bezpečnostní složky projeví zájem.

...dovolím si připomenout, že i pan Komárek byl v souvislosti s Reorganizací PČR též osvobozen. 

Kde jsou všichni ti "zlatoústí" křiklouni, kteří měli dopředu jasno o vině a nevině???!

Všem těmto pokryteckým lumpům tímto takto, jako občan, vzkázuji - ano skutečně mi jde o mnohem více než o nějaké blbé, nepodstatné "Čapí hnizdo" - jde mi a vždy půjde o nekompromisní, tvrdý odpor vůči lhářům, manipulátorům, pseudoodborníkům", "kámošům kámošů" a především těm co zrazují svou zemi, svůj národ - padni komu padni!

Rozum a srdce
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama