Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2018 1:36:56

Loď začala střílet do migrantů.....

Loď začala střílet do migrantů.....

.... ochrana hranice nemůže být hájena jinak, než se zbraní v ruce - pokud takto hájena není, stává se hranice a její ochrana směšnou a nefunkční - naše současná každodenní realita.

 ...nejsem z toho nijak šťastný, ale musím konstatovat, že Marocké námořní síly se zachovaly tak, jak se EU a NATO měly zachovat dávno. Ochrana hranice nemůže být hájena jinak, než se zbraní v ruce - pokud takto hájena není, stává se hranice a její ochrana směšnou a nefunkční - naše současná každodenní realita.
Nepochybuji, že můj postoj bude hodnocen jako politicky zcela nekorektní, kontroverzní a nepochybně vyvolá řadu negativních reakcí - ALE JE NA ČASE TO ŘÍCI HODNÉ NAHLAS - kdyby Řecké, Italské či Španělské námořní síly, NATO či Frontex použily zcela legitimně hrubou sílu k zastavení nelegální, tedy NEZÁKONNÉ migrace, a to hned na jejím počátku, tedy i za cenu usmrcení několika pašeráku a pravděpodobně i několika osob vědomých si nelegálnosti své snahy překonat hranici Schengenu, respektive hranice některého z národních států EU, pak by nejen nedošlo k tomu, že minimálně cca 6 000 lidí zahynulo utonutím (a to vůbec nevíme kolik tisíc lidí zahynulo na Africké pevnině, při cestě džunglí a pouštěmi k pobřeží, k lodím pašeráků). 
A především by byl vyslán velmi jasný a nekompromisní signál všem pašerákům a ostatním, kteří na celé situaci těžce parazitují, že tudy cesta nepovede - tedy zcela opačný signál, než onen šílený, který byl vydán madamM (která je ve velké míře odpovědná za ty tisíce mrtvých).Byl by zásadním způsobem likvidován a zlikvidován "business" obchodníků s lidmi a všech těch, kteří už roky na celé situaci těžce parazitují, ale byly by potlačeny všechny ostatní negativní důsledky pro Evropu - korupce, rozhádanost, aktivizace extremistických politických sil, "blbá nálada uvnitř EU, samozřejmě včetně její bezpečnosti a snížení intenzity teroristických aktivit, které - a tom v nejmenším nepochybuji - jsou financovány Politickým islámem, IS, respektive finančními prostředky plynoucími i z tohoto obchodu s lidmi.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama