Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.08.2018 21:32:17

Okamžité vracení migrantů zpět na Libyjské pobřeží? Že by?

Okamžité vracení migrantů zpět na Libyjské pobřeží? Že by?

To bude zase divení, že to vlastně jde a snad najednou ustanou debilní žvásty Evropských "VIP" o tom, že se přece nelze takto chovat bez dohody s Libyjskou vládou ...sice ještě nikdo úplně definitivně neřekl, která z těch čtyř vlád to vlastně je...

To, čím vyhrožuje Itálie, mělo NATO dělat už minimálně 3 roky zpět.

A dovolím si stejně napřímo konstatovat - pokud nám nevadí - Západu - udržovat v pohotovosti kontingenty ozbrojených sil např.na území Afganistánu, pokud nám nevadilo "destruovat" celkem funkční a diplomaticky komunikativní vládu Kadáfího, například - pak řeči o tom, že vojensko-humanitární obsazení pobřeží Libyje by bylo - ó hrůzo nijak neobhajitelnou okupací, ničící hodnoty na nichž Evropa stojí (?!) - je pokrytectvím nejhrubšiho zrna. 

Ti co toto prohlašují, tak zdůvodňují jen vlastní neodpovědnost, nerozhodnost a nekompetenci věci řešit. 
V těchto dnech se například vydávají na svou svatou cestu do Mekky statisíce muslimů - jejich pohyb je řízen přes satelity a Internet a Saudská Arábie poskytuje těmto svým lidem veškerý dostupný komfort - tedy včetně bezpečnostního servisu. Saudi postaví tisíce a tisíce stanů vybavených klimatizací, zajistí pro miliony věřících stravování, lékařskou péči, bezpečnost - celou potřebnou infrastrukturu (např. 200 000 dobrovolníků!)

OTÁZKA - my, ZÁPAD, NATO, toho nejsme schopni? Nebo to ve skutečnosti (někteří) nechceme? My kupříkladu opravdu nejsme schopni dotlačit Saudy ke skutečně významné spoluúčasti při řešení problémů "jejich" lidí na Africkém kontinentu?! 
Západ má k dispozici nesmírné finanční, politické, personální, technologické, vojenské, bezpečnosntí a humanitární kapacity                                                                                                                                                    - PROČ JE TAKTO NEVYUŹIJEME KE SVÉ OBRANĚ/ZÁCHRANĚ?                                                                        - KDE JE SKUTEČNÝ ZÁDRHEL?! 

Tyto otázky jsou zcela legitimní a jednoho, pro někoho rozhodně ne krásného dne, budeme znát odpověď - a trest smrti pro mizery, kteří šli proti vlastním lidem bude velmi humanitární potrestání.....

Tisíce a tisíce negramotných, mafií zblblých lidí hynou na souši i na moři s vidinou úspěšné NELEGÁLNÍ migrace do Evropy, a na druhé straně tisíce vycvičených nepřátel naší civilizace, pod nezjistitelnou identitou jsou sofistikovaně a organizovaně dopravováni "neziskovkami" do Evropy - s tím, že pak už o nich, to je překvapení, není vidu ani slechu /tedy do doby než někoho zabijí/ - to je humánní postoj Evropy k těm negramotným nešťastníkům? Cílené dopravování teroristů do Evropy je humánní vůči jejím obyvatelům? 
Samozřejmě že NENÍ - je to totiž jen jeden obrovský nechutný politický a materiální business. 
Pan Sorosh chce migrantům pomáhat? - nikdo mu nebrání - může část miliardových nákladů na zřízení a vedení velkokapacitních migračních sběrných středisek zaplatit...ale ne těch v Evropě!, .....těch v Libyi!!!

Co vlastně brání tomu, aby OSN odsouhlasila, že celá migrační vlna je jednou velkou humanitární katastrofou a obsazení části pobřeží Libye definovala jako humanitární "posvěcenou" celosvětovou akcí?! Kde a jak je v tomto smyslu slyšet hlas České republiky?!
Až se toto podaří, pak ať si madamM, mistr Macron, a další "multikulti" osvícenci dojedou do Libye a tam si, na jejím pobřeží, rozhodnou o tom, koho jejich země legálně přijmou. V Libyi nechť je jim udělen azyl a odtamtud ať si tyto zlegálněné a bezpečnostně prověřené uprchlíky zcela oficiálně a legálně, třeba i firmy hledající odborníky  dopraví za své, svými dopravními prostředky rovnou a přímo na své území. A bude po kšeftu s obchodem s moderními otroky. Jednoduché jak facka. Půjde to bez toho, aby vznikali migrační trasy na evropském území a migrací tak byli zatěžovány ty státy, které o migranty - zcela právem - nestojí. 
Nebudeme potřebovat žádné kvóty, žádné přerozdělování, žádné rozbroje v EU.

Pozn.: Když jsem toto řekl na půdě PSP ČR, byl jsem vysmíván těmi samými, kteří se dnes tváří, že oni objevují "ameriku".

A jen na závěr - Řecko, země která má odpovědnost za ochranu jižní hranice Schengenu, je znovu, lépe řečeno stále v téměř stejné dluhové pasti, jako před jejím vypuknutím před několika lety - a tato zadlužená země, tato paralyzovaná EU, neschopná řešit své vnitřní potíže, s těmi samými lidmi v EK, kteří léta (ne) dělají to co dělají - mimo jiné produkuji i stohy "bezpečnostních politik", které s realitou nemají vůbec nic společného - tato EU má i nadále zajišťovat naši bezpečnost!!!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama