Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2018 0:05:23

veřejnoprávní media a speciálně ČT

veřejnoprávní media a speciálně ČT

úplně blbí, pracující Češi by se určitě divili, co nám to v Praze vyrostlo za "elitu" - a asi by se mohli dost naštvat = expresivně nasrat - rozumím tomu správně?

 úplně blbí, pracující Češi by se určitě divili, co nám to v Praze vyrostlo za "elitu", a asi by se mohli dost naštvat = expresivně nasrat - rozumím tomu správně? Takže jim nebudeme lhát, jen jim to neřekneme - to si fakt už děláte z lidí srandu (nechci být vysloveně vulgární). Ředitel veřejnoprávního media, placeného a odměňovaného z daní občanů - těch co fakt pracují a odvádějí ty daně, malá mediální mafie, která určuje kdo, proč a a za co co natočí a kdo naopak ne, kdo dostane prachy, aby potom mohl v existenční jistotě o které se jiným může jenom zdát, vyřvávat na náměstích o demokracii, takto mluví o národu, který na evropském kontinentu uhájil svou existenci po tisíce let! Uvědomuje si to vůbec...co se to tu, v tomhle Kocourkově vlastně děje?! Jsem zvědav na aktivitu a konání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Mimochodem, kdypak se šéfové veřejnoprávních medií přihlásí dobrovolně a eticky k povinnostem "veřejného funkcionáře" = přiznání majetku před a v průběhu funkce (na jeho konci) ? Třeba bychom se divili jak někdo vynalezl "legální" klonování bankovních účtů...možná i "nobelovka"....
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama