Ing. David Vodrážka

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.08.2016 14:53:00

Praha 13 využívá na webu mapu 2GIS

Praha 13 využívá na webu mapu 2GIS

Obyvatelé Prahy 13 i další návštěvníci webových stránek městské části www.praha13.cz mohou od srpna využívat k orientaci mapu společnosti 2GIS.

 Tato mapa poskytuje kvalitní mapový podklad, který je současně velmi přesným informačním systém Prahy, protože je v něm zavedena většina organizací hlavního města. Uživatel tak okamžitě získá u každého objektu také přehled provozoven, firem a organizací, které v dané budově sídlí. Velmi snadné je také zjištění nejefektivnější trasy a dopravního spojení mezi dvěma místy.

„Mapa je praktickou službou pro naše obyvatele a pomůže jim snadněji najít místa, instituce, obchody nebo služby, které hledají,“ říká starosta Prahy 13 David Vodrážka.

„Věříme, že náš informační systém s 3D mapou Prahy 13 bude pro obyvatele této městské části dobrým pomocníkem,“ dodává Jan Vališ, ředitel 2GIS.

Praha 13 má současně možnost spolupracovat na zkvalitňování informací o městské části, doplňování detailů, zajímavých míst a turisticky atraktivních lokalit včetně fotografií, což zvýší informační hodnotu mapy pro její uživatele.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama