Ing. Eva Fialová

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.07.2018 11:36:12 - Szabos1

Proč nesouhlasím

Vážená paní Fialová možná Vaše neznalost Vás přivedla k tomu, že chcete uzákonit manželství homosexuálů. Ve světe zatím není možné zplodit dítě bez muže a ženy. Proč to připomínám? Připomínám to kvůli rozdílnosti pohlaví. Muž představuje v rodině autoritu tvrdosti (ne vždy) aby dítě připravil i k tvrdým realitám života. Žena zase představuje zázemí, kam se to dítě obrací pro ochranu. Vytváří v něm lásku k rodině a svým dětem. To je výchova normálního člověka. Co se stane při výchově dvou mužů? Bude chybět něha, kterou muži nejsou schopní dát. Co se vychová? Člověk bez citu, despota. Co se stane při výchově dvou žen? Bude chybět tvrdost, na kterou ženy to dítě neumí připravit. Co se vychová? Člověk, který na život není připravený a při jakékoliv překážce zkolabuje, má problémy a dle mého názoru celý život přežije v napětí a krizi a není šťastné. Proč? Protože z něj byla vychovaná bábovka nepřipravená na reálný život. Můj dotaz je? Proč vedete společnost tam kde to 90% lidí nechce?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.07.2018 21:50:46 - Ing. Eva Fialová
 Hezký večer,jsem překvapena z Vašich řádků. Dle Vašeho popisu fungování rodiny jsme někdy v minulém století. Co tedy podle Vás vyroste z dětí, které vychovává jen maminka a nebo tatínek? Nebo z těch, kteří vyrůstají v dětských domovech?A proč se domníváte, že muž musí být vždy vzorem tvrdosti a žena něhy? Tomu nerozumím. Studie ze světa prokazují, že děti vyrůstající v homosexuálních rodinách prokazují stejnou vyzrálost, jako děti z heterosexuálních rodin. Nestavím tedy na historickém modelu fungování domácnosti, ale na datech a výzkumech. A co mě k tomu vede (a jsem přesvědčena, že nás bude více, než 10%): možnost volby. Nikdy víc v životě netoužíte po tom, co nemůžete mít. S homosexualitou se člověk rodí a nikdo si nezaslouží být zaškatulkován a má právo na rovný přístup.S pozdravemEva Fialová