Ing. František Bradáč

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2017 21:40:00

Dnes se na každého, kdo staví, valí přehršel možností

Dnes se na každého, kdo staví, valí přehršel možností

Tepelné čerpadlo, solární ohřev, izolace, „dešťovka“, fotovoltaika, biomasa…

Dnes se na každého, kdo staví nový dům nebo zefektivňuje stávající bydlení, valí přehršel možností. Aby se člověk zorientoval v nových a často nevyzkoušených technologiích, je dobré se poradit s odborníky.

Proto jako předseda senátního Podvýboru pro energetiku a dopravu vítám založení nového Energetického poradenství EKIS ve Velkém Meziříčí. Služba určená občanům, veřejné správě i podnikatelům je zdarma, středisko sídlí přímo na velkomeziříčském náměstí. Osobně, přes telefon i on-line vám tam poradí kvalifikovaní energetičtí poradci. Celý projekt se mohl uskutečnit s finanční podporou ministerstva průmyslu a obchodu. Byl jsem rád, že jsem mohl být u otevření tohoto střediska.

František Bradáč (KDU-ČSL)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama