Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.06.2021 11:41:00

Chovat se jako tmář je velkou částí lidí vydáváno za boj za svobodu

Chovat se jako tmář je velkou částí lidí vydáváno za boj za svobodu

Komentář na facebookovém profilu k aktuálním událostem končícího týdne

 Nejistota by se dala krájet: končící týden moc dobrých zpráv nenabídl. V neděli se v Česku objevila Svjatlana Cichanovska. Pro ty s krátkou pamětí nabídla možnost připomenout si náš už zapomenutý příběh před listopadem 89 o beznaději při čekání na svobodu. Ale kdeže by tohle zajímalo voliče SPD, ANO, komunistů, Šlachty a dalších.

S rozšiřující se možností přece jen se dočkat očkování proti čínskému viru se ukazuje, jak tragická je úroveň vzdělanosti a odpovědnosti v naší společnosti. Chovat se jako tmář je velkou částí lidí vydáváno za boj za svobodu.

Zemřela Libuše Šafránková.

Kdo něco trochu tuší o státním rozpočtu, musí se děsit keců ministryně Schillerové, která se ještě při hlásání nesmyslů blaženě usmívá. Je si totiž jistá, že jí to projde. A prochází jí to. Kdo by si neužil poslední měsíce tance na českém rozpočtovém Titaniku, že? 390 miliard sem, 390 miliard tam, koho by to vzrušovalo?

Komunisté dlouho budovali režim, kde zítra bylo včera. Dnes jejich zdegradované zbytky provozují politiku. že zítra neplatí ani to, co tak náruživě prohlašovali včera. Takže vypověděli Babišovi smlouvu o toleranci, ale vládu odchodem ze Sněmovny tolerují. Asi jsou vnitřně rozervaní Marxovými tezemi o boji jednoty a protikladů.

Zdá se, že lidem za kopečky došla trpělivost s podvodníky zpoza bývalé Železné opony. Česko se Babišovou privatizací českého státu řadí do čela tohoto pelotonu.

V Rusku nic nového - vyhrožuje svobodnému světu i nadále, obdobně čínské komunisty rozčilují množící se dohady o úniku koronaviru z laboratoří ve Wuchanu. Scénář biologického "Černobylu" nabývá stále reálnějších obrysů.

Začalo fotbalové EURO. Nejvíc se řeší, kteří hráči kterých zemí pokleknou, kteří váhají a kteří nepokleknou. Možná by se příště měly vytvářet skupiny, "klečící, neklečící, váhající".

Covid v Česku slábne, ale už se objevuje strach z podzimu.

Takže užívejte si léta, dokud je to možné. A začněte ráno klidným víkendem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama