Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2021 15:45:00

Do poslední chvíle

Do poslední chvíle

Komentář na facebookovém profilu k vyhoštění ruských diplomatů

 Soudruhům z ruské ambasády v Praze se nějak do Putinova samoděržaví nechce. Zatím jich odletěla necelá polovina, a to dnes do 24. hodiny by měly obě strany srovnat počet svých zástupců na stejný počet. Každý den, každá hodina je dobrá. Na dnešek je ohlášeno další speciální letadlo. Doufám, že do něj větší polovinu odchozích naloží i s jejich objemnou bagáží. Z tohoto pohledu se dnes jeví jako zázrak, že se odsud po roce 89 jejich okupační vojska sbalila a vypadla poměrně rychle.

Ještě minulý týden velvyslanec škemral u Mlynáře na Hradě, aby zachovali v Praze ruskou školu. S našinci se v Moskvě nikdo nebavil. I hospodu jsme museli uzavřít. Zeman i nadále pokračuje v destrukci zahraniční politiky a Kulhánek tomu v Černínském paláci beze slova přihlíží. Místo jednání v Černínu si jde ruský velvyslanec záležitost dohadovat rovnou za Zemanovým kancléřem. Panoptikum české zahraniční politiky pokračuje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama