Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2021 17:31:49

Dole huj, nahoře fuj

Dole huj, nahoře fuj

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření vedení Českého olympijského výboru ohledně covidového speciálu do Tokia

Chování sportovních papalášů je v příkrém rozporu s výsledky našich sportovců na olympijských hrách v Tokiu. Nejlepší výsledky sportovců v historii ČR silně kontrastují s trapným vyjádřením vedení Českého olympijského výboru. Včera si tato parta odhlasovala, že kovidový speciál do Tokia není jejich vina. Sportovcům řeknou dobré slovo, ale finančně kompenzovat zaviněnou ztracenou šanci nemohou. Kejval a spol. se asi inspirovali Formanovým filmem Hoří, má panenko. Dědečkovi, kterému po požáru zbyla už jenom postel a peřina, dávali lístky na tombolu, kterou předtím stejně rozkradli. Jenže on potřeboval peníze. "Nechali jsme si zpracovat právní posouzení. Ukázalo se, že jakákoli osobní odpovědnost je vyloučená. Z hlediska pracovněprávního vztahu to nebylo možné (roz. kompenzace)". Tolik funkcionáři spolku, který má být etalonem myšlenek a ideálů fair play. Spíš, než že se ukázalo, jste se hlavně ukázali vy, bafuňáři!

Aby toho nebylo málo, tak se funkcionářstvo ČOV chce z krizového vývoje kovid speciálu do Tokia poučit pro cestu do Pekingu. Doufám, že to nebude sportovní analogie "poučení z krizového vývoje", v němž se českoslovenští komunisté přihlásili ke službě okupantům proti vlastnímu národu. Sportovní analogií myslím znechucování úspěšných a ideologii, aby to hlavně sypalo nám.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama