Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2021 20:09:00

Kolem kovidu to začíná smrdět

Kolem kovidu to začíná smrdět

Komentář na facebookovém profilu k interpretaci dat ministrem zdravotnictví Janem Blatným

 Včerejší večerní Události a komentáře ukázaly jednu velmi znepokojivou věc - ministr Blatný má velký problém s interpretací dat. Jakýkoli ministr na kterémkoli resortu musí být především manažer. A jeho základní dovedností musí být i interpretace dat.

Blatný zjevně nepřesvědčil redaktora Kubala, ale ani veřejnost. Jednalo se o dramatický nárůst počtu mrtvých těsně před Vánocemi nad mnohaletý průměr. Ministr musí mít doložitelné vysvětlení. Jinak se mohou nabízet zcela šílené interpretace, že třeba lokálně zkolabovalo zdravotnictví.

Ve světle toho by se opozice ve Sněmovně měla pokusit o ustavení vyšetřovací komise, která by si vynutila všechna data a lidem sdělila, co se v resortu děje. Anoisté a socialisté "určitě" nebudou vznik komise blokovat. Jistě nemají co tajit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama