Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2020 15:52:00

Na krizovou situaci tenhle hoch nestačí

Na krizovou situaci tenhle hoch nestačí

Komentář na facebookovém profilu k výzvě hejtmanů k odvolání ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha

 "Teď ne" - tak to okamžitě: tlak na odvolání Adama Vojtěcha z čela resortu zdravotnictví sílí. Hejtmanům došla trpělivost poté, co se ukázalo, že resort, který má v popisu práce zajistit zdravotnický materiál, ani k 21. 3. zřejmě nic nesehnal, nebo velice málo. Ze páteční dodávky si resort uloupl pro sebe, a to už je pro hejtmany příliš. Babiš na dotaz k odvolání Vojtěcha řekl: "Teď ne, teď není vhodná doba."

Když ale v téhle situaci řekne teď ne, tak tím dává signál, že jindy už jo. A kdy to jindy bude? Doba je zlá, Vojtěch se začíná upozaďovat, protože věcem nerozumí, a když něco řekne, aby byl zajímavý, tak pouští ven věci, které lidem na klidu nepřidají. Jeho exkurze do oblasti školství musela nutně zaskočit rodiče dětí, co je čeká do září? Zbytečně, předčasně a vlastně, co mu je vůbec do toho?

Dnes už je dost evidentní, že na krizovou situaci tenhle hoch nestačí. A lepší je vyměnit dříve, než pozdě. Slovním spojením "teď ne" dotyčnému stejně věšíte nad hlavu pověstný Damoklův meč, což zpravidla už tak chabé schopnosti umenší. A za prolongaci Vojtěchova setrvání na ministerstvu nese Babiš politickou i věcnou odpovědnost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama