Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.06.2018 18:17:00

Od spálené země ke spáleným trenýrkám

Od spálené země ke spáleným trenýrkám

Komentář na facebookovém profilu k prezidentské performanci v Lumbeho zahradě

 Miloš Zeman musí nepochopení a rány osudu snášet stejně, jako jiný český génius - Jára Cimrman. Výčet jeho fenomenálních počinů by vydal na více svazků, než byly svého času Leninovy sebrané spisy. Ale k poslednímu aktu - performanci v Lumbeho zahradě.

Geniální český prognostik už zřejmě vycítil, že roky prosperity se chýlí ke konci. Do čela vlády se brzo postaví politik, před nímž Miloš před časem důrazně varoval. Doba plýtvání musí být rázně ukončena. Nejen, že v lánské oboře už se nebudou sanovat ujíždějící svahy, ale je třeba šetřit i v personáliích.

Každý vladař měl na Hradě svého dvorního šaška. Se zvyšující se minimální mzdou samozřejmě rostou i náklady na toto místo. Proto bylo toto místo zrušeno.

Silné poselství geniálního politika a prognostika idioti opět nepochopili. Místo potlesku mu zase spílají a zpochybňují jeho zdravotní stav. Jedině Babiš a Hamáček správně čtou Milošovo varovné poselství. Zcepenělí hrůzou, že doba rozdávání brzo skončí, zatím se nezmohli na komentář k věci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama