Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2016 21:18:10

Ostuda, hloupost a vzdor

Ostuda, hloupost a vzdor

Terezínská tryzna 2016. Na tradiční Terezínské tryzně letos s krátkými projevy vystoupili pan Vodička za Svaz bojovníku za svobodu, předseda Senátu Milan Štěch a krátce rabín Karol Sidon.

Všem doporučuji, aby se na záznam podívali. O současné politické situaci v naší zemi záznam vypovídá více, než byste mysleli. Už vítání politiků vládní koalice mě zaujalo. Proto jsem si přímý přenos nenechal ujít.

Pan Vodička pronesl na místě utrpení a smrti projev..., který zřejmě nemá obdoby. Migrace je řízený proces, většina migrantů jsou ekonomičtí migranti, veřejnoprávní media zkresluji skutečnost, ušetřeny nezůstaly ani děti běženců. Z projevu běhal mráz po zádech.

Předseda Senátu Štěch asi také neměl svůj den. Jeho projev považuji v nejlepším případě za hloupý. Od konce války uplynulo 71 roků. V době, kdy už kauza odsunutých sudetských Němců, vyprchává jako překonaná historie, pan Štěch ji zbytečně a hloupě oživuje. Zrovna od něho bych to nečekal. Hluboce si vážím pana Sidona, který na dva předchozí řečníky zareagoval. Pan Sidon zareagoval inteligentně a nekompromisně.

František Laudát, předseda klubu poslanců TOP 09

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama