Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2021 8:39:00

Post ministryně sociálních věcí by neměla zastávat asociální osoba

Post ministryně sociálních věcí by neměla zastávat asociální osoba

Komentář na facebookovém profilu k případu upálení pana Václava.

Maláčová by měla vysvětlit, nebo okamžitě z ministerstva vypadnout: smutná tragédie se odehrála přes víkend v Brně. 34letý Václav D. se v sobotu na chalupě nedaleko Brna zapálil a v pondělí těžkým popáleninám podlehl.

Založil totiž Franz Kafka Spital - projekt, který zaměstnával 80 handicapovaných lidí. Sám Václav se rovněž potýkal s problémy, které přináší bipolární porucha. V těžké covidové situaci se do vážných problémů dostal i celý projekt. Podle médií marně opakovaně žádali ministryni práce a sociálních věcí o pomoc. Místo toho nastoupily kontroly. Peklo se začalo odehrávat údajně kvůli tomu, že účetní dala daňové přiznání o tři dny později. A tragická tečka za peklem se odehrála v pondělí, kdy Václav zemřel.

Za této situace by Venezuela měla okamžitě postoj ministerstva vysvětlit, nechat vyšetřit chování odpovědných úředníků a vše doložit. Jinak by se tato madam měla okamžitě poroučet. Nemám pocit, že by měla post ministryně sociálních věcí zastávat asociální osoba.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama