Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2021 13:57:00

Starého psa novým kouskům nenaučíš aneb Ten, co měl přiletět, přiletěl jinam

Starého psa novým kouskům nenaučíš aneb Ten, co měl přiletět, přiletěl jinam

Komentář na facebookovém profilu k návratu Navalného do Moskvy

 Alexej Navalnyj včera odpoledne v 15:30 hodin odletěl z berlínského letiště zpět do Ruska, kde ho s vysokou pravděpodobností čeká další kriminál. Stále nervóznější Putin kolem jeho příletu do Moskvy pořádal manévry, jaké známe i ze své normalizační historie. Několik odpůrců režimu bylo vyvlečeno z vlaku z Petrohradu do Moskvy, když chtěli Navalného přivítat.

Už od časného odpoledne na letišti Vnukovo, kde bylo letadlo očekáváno, probíhalo zatýkání Navalného spolupracovníků a stoupenců. Nechyběla ani zorganizovaná klaka, která jako náhodou měla potřebu přivítat jistou ruskou zpěvačku. Nakonec se však Putin ukázal jako "neobyčejný koumák". Na ranveji musela najednou proběhnout nějaká údržba, tak všem spadla čelist. Letadlo soudruzi přesměrovali na Šeremetěvo. Tak by mě zajímalo, jestli se klaka alespoň dočkala příletu své milované Star? Asi ji také přesměrovali.

Po zbabraném pokusu o otravu Navalného, který si dovolil odmítnout zemřít, by český našinec asi řekl: "A ten, co měl přiletět, nepřiletěl, protože přiletěl jinam."

Vážení, a tuhle neonormalizační veteš na ruský způsob nám ve třetí dekádě XXI. století někteří čeští politici nabízejí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama