Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2021 15:54:00

Účet není konečný

Účet není konečný

Komentář na facebookovém profilu k výrokům prezidenta Zemana.

Stačí na Hradě provokatér?: asi máme ještě malou krizi na to, aby konečně té trosce z Lán někdo vysvětlil, že teď nikdo nemá náladu na jeho provokace a vrtochy. Každým svým dalším vystoupením jen dokazuje, že už svůj úřad není schopen vykonávat a poškozuje zájmy naší země a jeho občanů.  Zemanův trapný a nestoudný exkurz do světa vakcín na očkování proti čínskému viru přinese asi stejný výsledek, jako jeho někdejší pokus postavit dálnici do Ostravy systémem PPP.  Hned dvakrát se s kladívkem houpal nad základním kamenem jako otec Bruna se sekerou nad studní - a nic (myslím stavbu té dálnice). Do doby, než přijdou jím slibované stovky miliard čínských investic, měl by držet pusu. Nechápu, co mají v hlavě ti, kdo ho před třemi roky volili? To snad už každý musel vidět, co je Zeman zač.

Dnešní situace všem Čechům jasně ukazuje, že se krutě nevyplácí brát politiku jako provokaci. Kolikrát jsem od lidí v hospodách slyšel, jak říkají že budou volit toho či onoho, protože ten jim to tam nahoře natře. Ve skutečnosti to natírají sami sobě, což by mně tolik nevadilo, kdyby to nenatírali nám všem, kdo tuhle sebranku nevolíme. Česko se stalo ukázkovou zemí, kterou řídí hlupáci, žvanilové, provokatéři a aktivisté. Cena za tuto hloupost je aktuálně bezmála 23 000 mrtvých lidí a další desetitisíce postižených. A ten účet není konečný.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama