Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2019 13:32:00

Zeman už zjevně není schopný důstojně vykonávat svůj mandát

Zeman už zjevně není schopný důstojně vykonávat svůj mandát

Komentář na facebookovém profilu k Číně a vztahu Miloše Zemana k ní

V Číně to bude ještě horší: Zeman už zjevně není schopný důstojně vykonávat svůj mandát. Jeho návštěva Vídně se neobešla bez ostudy. Trapná mylná informace o "nefinancování" české školy ve Vídni je jen dokladem nespolehlivosti, jakou se Zeman prezentuje nejen doma, ale i v zahraničí. A to bez ohledu na to, na koho to hodí. Čeští diplomaté, jak jsem je zažil, jsou profesionálové a nedovedu si představit, že by v případě jakékoli pochybnosti iniciovali projednání nepříjemné záležitosti. V několika případech jsem se stal "nosičem" nastolení problému, který bylo dobré projednat, nebo na který bylo dobré upozornit, a velvyslanec si nemohl dovolit téma při diskuzi otevřít. Vždy jsme se domluvili na přesné dikci, vždy záležitost seděla a nikdy z toho trapas nebyl. A když jsem se vydal na vlastní mentální vandr, vždy to bylo vedeno snahou oživit diskuzi, přejít od formálních poklon k věcné diskuzi, nebo se něco dovědět z jejich "domácí" kuchyně, o čem se běžně nemluví. Potom jsem ale mluvil striktně za sebe, nebo za svoji politickou stranu. Pořád si myslím, že jsem nikdy nenadělal tolik ostudy, kolik Zeman na jedné cestě.
Ti, kteří volili Zemana a ještě ho po tom všem podporují - položte si otázku, proč posíláte do světa člověka, který nedělá ostudu jen sobě a vám, ale hlavně vašim dětem. A nemyslete si, že se na to zapomene. A možná vaše děti na Zemanovu stopu narazí dříve, než byste čekali a tam, kde byste to nečekali. Bohužel.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama