Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2019 16:59:00

studentů Základní umělecké školy Ilji Hurníka

studentů Základní umělecké školy Ilji Hurníka

Komentář na facebookovém profilu k nepořádku v areálu motolského krematoria během rozloučení s Karlem Gottem

 Vrcholem posledního rozloučení s Karlem Gottem bezesporu byla zádušní mše v katedrále sv. Víta. Důstojné, emotivní, lidské. O to větší šok museli zažít nejbližší pozůstalí na dvorku motolského krematoria. To skutečně poslední sbohem nejbližších pozůstalých ostatkům zemřelého se odehrávalo v odpudivých kulisách, které by směle mohly soutěžit s nějakými snad už opuštěnými ghetty, nebo skladem odpadků. Vedení Pohřební služby hl.m Prahy muselo přece o akci vědět a je otázkou, proč prostor nějak neupravilo? Nejde však jen o pohřeb Karla Gotta. Jak si vůbec někdo může dovolit takový binec na místech, která jsou poslední vstupní branou na konci fyzické existence člověka? Pokud chce někdo z vedení Prahy občanům vykládat, že město spravuje zodpovědně, tak zítra ředitel pohřební služby skončí.

Jestli chtěl někdo vidět, jak funguje při pohřbu česká katolická církev a "veřejný" sektor, tak měl nechtěnou možnost. Vážení, neštve už vás ten neuvěřitelný bordel v téhle zemi? A nebo už tenhle národ na víc nemá? V dobách, kdy ještě Václav Klaus starší byl ve formě, tak říkal: "Prosím vás, začnete každý u sebe. Ukliďte si svoje pozemky, svůj domek, okolí, kde bydlíte". Tak pánové z Motola: "Ukliďte si svůj dvorek. Kšeft z pohřbů máte tak velký, že se o tom mnohým ani nezdá."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama