Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.08.2019 13:34:00

Veskrze pozitivní cesta do Jihočeského kraje

Veskrze pozitivní cesta do Jihočeského kraje

Komentář na facebookovém profilu k cestě do Jihočeského kraje

Moje včerejší pracovní cestování po Jihočeském kraji začalo malebnou obcí Blatna s paní starostkou Kateřinou Malečkovou a velitelem Městské policie panem Urbánkem. Zjišťoval jsem, jak u nich police funguje a jak řeší případné problémy, jestli chodí pěšky nebo autem, zda mají radary k čemuž mi poznamenal, že u nich řeší víc pokuty než kriminalitu.

Poté jsem společně se starostkou navštívil Dům s pečovatelskou službou a jeho ředitelku paní Baušovou.

Mají zde téměř 90 klientů, nejen místních ale i z okolních obcí, které společně s městem přispívají na jeho provoz a fungování.

Setkání s místními klienty, bylo v přátelském duchu a většina z nich mě poznala z televizních obrazovek. V zařízení jsou velmi spokojení a jsou rádi, že mohou žít v tak příjemném prostředí se skvělým personálem.

Zakončení dne bylo na MěÚ v Sedlici při setkání se starostou Vladimírem Klímou, místostarostkou Kateřinou Brabcovou a předsedou sedlické KDU panem Šavrdou. Řešili se rekonstrukce průtahů silnice I/20. Dopravní dostupnost je důležitá a jak všichni dobře víte, nebuduje se často tak rychle, jak by mělo.

Přišla řeč ale i na veselejší téma a to na sedlickou krajku. Hlavně o její budoucnosti a spolupráci s bavorskými krajkáři. Takové tvořivosti si musím vážit, protože poctivá a vzácná práce místních lidí pomalu a jistě mizí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama