Ing. Jan Mládek, CSc.

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,06. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2016 10:09:00

Spouštíme veřejnou on-line konzultaci k rozvoji rychlého internetu

Spouštíme veřejnou on-line konzultaci k rozvoji rychlého internetu

Veřejnou on—line konzultaci vyhlásil ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek na jednání se zástupci provozovatelů sítí elektronických komunikací.

Cílem tohoto plánovaného procesu je verifikace zjištěných informací o již existující dostupnosti služeb vysokorychlostního internetu v ČR a o plánované dostupnosti těchto služeb na základě investičních plánů soukromých subjektů.

"Výsledky veřejné konzultace budou využity pro stanovení oblastí, ve kterých přístup k vysokorychlostnímu internetu není v současné době dostatečný, a zároveň v nich nejsou do konce roku 2018 plánovány odpovídající soukromé investice. V těchto oblastech budeme prosazovat investiční veřejnou podporou ze zdrojů EU určenou na rozvoj kvalitních a rychlých přístupových sítí elektronických komunikací," uvedl Jan Mládek.

Veřejná konzultace bude otevřena na adrese www.verejnakonzultace.cz pro připomínky do 16. září 2016.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama