Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2022 11:35:00

Zelené revoluční nadšení plane stejně nekompromisně jako to marx-leninské

Zelené revoluční nadšení plane stejně nekompromisně jako to marx-leninské

Komentář na facebookovém profilu k zákazu spalovacích motorů k roku 2035.

 Zde je nutno dodat, že všichni europoslanci ODS byli PROTI tomuto návrhu.

Z 21 českých europoslanců jej podpořili pouze všichni tři Piráti (M.Kolaja, M.Peksa, M.Gregorová) a L.Niedermayer (TOP 09). Ostatní byli buď proti, nebo se zdrželi (S.Polčák) nebo nehlasovali (J.Pospíšil, O.Kovařík).

Gigantický sociálně inženýrský experiment s “dekarbonizací” celé EU je definitivně její oficiální doktrínou. Válka na Ukrajině to vše ještě posílila, s argumentem energetického odpoutání se od Ruska. Budování beztřídní společnosti bylo nahrazeno budováním bezuhlíkaté společnosti. Frenetický potlesk levé části Evropského parlamentu (hlavně Zelení, socialisté) po schválení tohoto tisku prokázal, že jejich zelené revoluční nadšení plane stejně nekompromisně, jako to rudé u jejich marx-leninských předchůdců před 100 lety. Lze se důvodně obávat, že konec bude podobný.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama