Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.09.2013 18:19:39

Místo chudoby a chaosu nabízíme prosperitu

Místo chudoby a chaosu nabízíme prosperitu

Blok HLAVU VZHŮRU podpořil na pražském Andělu i Václav Klaus.

Volební blok - HLAVU VZHŮRU zahájil dnes na pražském Andělu svou volební kampaň. Předsedkyně volebního bloku HLAVU VZHŮRU Jana Bobošíková a volební lídři jednotlivých krajů vyjádřili svou nespokojenost s absencí pravicové politiky. Všichni deklarovali svou připravenost navrátit do české politiky hodnoty jako jsou státní suverenita, prosperita a svoboda. „Za pět týdnů budeme rozhodovat o tom, v jaké zemi budeme žít. Zda budeme žít v zemi svobodné, která se vydá opět na cestu prosperity, a nebo budeme žít v zemi, která míří do chudoby a chaosu. Já nabízím tu první cestu,“ řekla na úvod kampaně předsedkyně volebního bloku HLAVU VZHŮRU Jana Bobošíková.

Dnešního zahájení volební kampaně bloku HLAVU VZHŮRU se zúčastnil Václav Klaus. Ve svém vystoupení uvedl mimo jiné: „Přišel jsem proto, abych podpořil toto volební uskupení. Heslo Hlavu vzhůru je velmi potřebné pro naši zemi, pro nás všechny. Protože dlouhá desetiletí jsme žili ve světě, kdy jsme hlavu měli sklopenou, pak jsme se trochu nadechli. V 90. letech se nám zdálo, že to bude jinak. Myslím, že se to už zase vytratilo, zase už hlavu skláníme. Způsobujeme si to do jisté míry sami svou vlastní nevraživostí a rozhádaností. Nepochybně to ale způsobuje i to všechno, co přichází z Evropské unie.“

Jana Bobošíková podle Václava Klause, o Evropské unii mluvila vždycky naprosto jasně, naprosto nekompromisně, jako málokdo v naší zemi a příkladů je hodně. „A i to je důvod, abych toto hnutí podpořil,“ řekl závěrem svého vystoupení Václav Klaus.

V 16:16 hodin volební blok HLAVU VZHŮRU zahájil volební kampaň vypuštěním balónků, které doprovázeli všichni přítomní pohledem vzhůru.

David Štěpán
tiskový odbor volebního bloku HLAVU VZHŮRU

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama