Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.09.2013 15:24:55

ODS vyklidila pole všem, kteří věří ve svobodu

ODS vyklidila pole všem, kteří věří ve svobodu

Reakce na zahájení volební kampaně Občanské demokratické strany.

Blok HLAVU VZHŮRU vítá volební program ODS „První práce, první byt“. Jsme nadšeni tím, jak ODS vyklidila pole všem, kteří věří ve svobodu, individualitu, osobní zodpovědnost, férové podmínky a poctivou práci. Představa, jak mladí lidé, plní síly a odvahy, spoléhají na pomoc státu, vyvolala vzpomínky na socialistické novomanželské půjčky pro Husákovy děti. Je vidět, že lídři ODS se slzou v oku zavzpomínali na svá mladá léta tuhé normalizace a zcela pohřbili pravicové volební myšlenky.

Volební blok HLAVU VZHŮRU důrazně prohlašuje, že mladým lidem nedá první byt ani první práci, ale vytvoří takové podmínky, aby mohli bez zbytečných administrativních překážek rozjet vlastní podnikání a na byt si vydělat.

Za volební blok Hlavu vzhůru
Jana Bobošíková
a
Jiří Janeček

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama