Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.04.2010 8:37:00

Paroubek dostane darem „sexy mozek“

Paroubek dostane darem „sexy mozek“

Bobošíková obdaruje hlavu státu balíčkem první pomoci při náhlém globálním oteplení.

Srdečně zveme novináře na veřejné zahájení „ostré" volební kampaně Suverenity - bloku Jany Bobošíkové, které proběhne v pátek 30. dubna v 15.00 na trase Loretánské náměstí - Pražský Hrad - Poslanecká sněmovna - Senát - Úřad vlády ČR vpředvečer svatojakubské noci v Praze.

Program:

15.00 - příjezd Bobobusem na Loretánské náměstí, kontrola docházky (21 čarodějnic), kvality čarodějnických darů a zadaných úkolů

15.15 - předání daru pro prezidenta ČR v Kanceláři prezidenta republiky - balíček první pomoci při náhlém globálním oteplení (zajišťuje celostátní lídr ing. Jana Bobošíková)

15.30 - předání daru pro následující poslance v poslanecké sněmovně - ing. Paroubek obdrží sexy mozek (zajišťuje MUDr. Věra Procházková, lídr Suverenity v Karlovarském kraji), ing. Kalousek obdrží koště s padákem a jednosměrnou letenkou (zajišťuje ing. Marie Paukejová, lídr Suverenity v Jihočeském kraji, MUDr. Mgr. Langer obdrží odtajněnou krakatici, jak si sám přál (zajišťuje Romana Assadová, lídr Suverenity v Plzeňském kraji). Ostatní poslanci obdrží nápoj lásky k vlasti, po kterém se narovná páteř a zvýší srdeční činnost (zajišťuje lídr Suverenity ve Středočeském kraji Mgr. Jana Volfová)

15.45 - předání daru v senátu pro předsedu TOP 09 Karla Schwarzenberga - polštářek s výšivkou „Spi sladce" (zajišťuje JUDr. Klára Slámová, lídr Suverenity v Praze.) Vybraní politici obdrží navíc přídavnou (externí) paměť v podobě prázdné dýně.

16.00 - rej čarodějnic před úřadem vlády, pálení falešných slibů
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama