Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2012 13:07:00

Výsledky voleb nás nepřekvapují

Výsledky voleb nás nepřekvapují

Suverenita (SBB) děkuje všem voličům, kteří jí dali důvěru ve volbách do krajských zastupitelstev.

Výsledky krajských voleb nejsou pro Suverenitu (SBB) bohužel překvapením. Z kontaktní celorepublikové předvolební kampaně jsme tušili, že účast voličů bude velmi malá a že výrazně posílí KSČM. Jsme rádi, že se nám s pomocí volební kampaně podařilo shromáždit 50 tisíc podpisů, které umožní předsedkyni Suverenity (SBB) Janě Bobošíkové účastnit se volby prezidenta České republiky. Na tyto volby se v následujících týdnech a měsících Suverenita (SBB) plně soustředí, stejně jako na příští volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR.

 Vzhledem k minimální možnosti prezentovat program Suverenity (SBB) prostřednictvím veřejnoprávních médií, která dlouhodobě vytvářejí naprosto nerovné a neférové podmínky zejména ve svém předvolebním vysílání, jsme výsledek Suverenity (SBB) v krajských volbách očekávali.

 Ing. Jana Bobošíková
 předsedkyně Suverenity (SBB)
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama