Ing. Jaromír Kohlíček, CSc.

  • KSČM
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2019 12:22:43

STAN volili předsedu.

STAN volili předsedu.

Od Suché Lozi ke Kolínu.

Tak máme za sebou sněmování jednoho z významných subjektů naší politické scény. Pan Gazík abdikoval na místo předsedy mocného seskupení STAN a zároveň s funkcí předal novému předsedovi stan. Protože za mnohými slovy, která na sněmování zazněla, poněkud zmizely některé otázky programového zaměření, nezbývá pozorovateli než hledat v jinotajích. Jak známo, vláda uvažuje o možném řešení nedostatku bytů. Dotace pro výstavbu komunálních bytů, podpora bytového družstevnictví…

To pánové ze STAN již nenápadně své řešení veřejnosti také naznačili. Stan. Inu – je vidět, že jsou to opravdu významné postavy naší politické scény. Jen tak dál. Již se těším na další jinotaje. A naši občané? Doufám, že jasnou programovou linii STAN zhodnotí rovněž.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama