Ing. Jaromír Kohlíček, CSc.

  • KSČM
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2019 13:47:07 - Zinka

Volby do EP

Dobrý den, chci se zeptat, jak se mohlo stát, že jste až na 17. místě kandidátky? Vím, že jste byl europoslancem už dvakrát (díky Miloslavu Ransdorfovi) a že "rotace kádrů" je žádoucí, ale Konečná už europoslankyní taky byla a je opět volební lídryní, zatímco vy jste tentokrát na kandidátce do počtu. Lze vás vůbec vidět někde na nějakých předvolebních akcích? Pokud se vůbec nějakých akcí účastníte, tak jsou dobře utajené, jejich propagace je nulová. Proč? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.05.2019 15:33:27 - Ing. Jaromír Kohlíček, CSc.
 Dobrý den,děkuji za Váš dotaz. O pořadí na kandidátce do voleb rozhodoval ÚV, při předcházejícím hlasování o pozici lídra kandidátky jsem dostal kolem 20 % hlasů, leč při stanovování pořadí byl jako jeden z nejzásadnějších kritériií dán věk. Předvolebních akcí se přesto již od konce dubna účastním prakticky denně. Akce byly veřejné, jejich harmonogram byl vyvěšen na webových stránkách strany. Pokud Vás to zajímá, fotografie a krátké zprávy z míst kde jsem byl naleznete na mém profilu na Facebook. s pozdravemJaromír Kohlíček