Ing. Jaromír Kohlíček, CSc.

  • KSČM
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.04.2019 12:25:13 - mamčaRBK

Proč chcete realizovat Kalergiho vize? Vaše odpověď na tuto otázku.

Dobrý den. Odpověď na tuto otázku je podivná. Vždyť v rezoluci se hlavně píše o tom, co mají poskytnout migrantům evropské státy tady, v Evropě. Celé to zní tak, jako že ve všem mají přednost migranti z Afriky. Alespoň podle textů uveřejněných na českých serverech. Vaše odpověď je alibistická, "politická".

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.05.2019 11:19:46 - Ing. Jaromír Kohlíček, CSc.
 Dobrý den, přiznám se, že částmi textů z této rezoluce uveřejněných na různých serverech jsem se příliš nezabýval. Četl jsem originální znění rezoluce, a z ní mi zcela jasně vyplývá, že se týká hlavně osob afrického původu a vzhledu narozených v Evropě. Tedy žádných migrantů, kteří sem v posledních letech proudí, nýbrž lidí, kteří již v několikáté generaci žijí v zemích západní Evropy, do kterých se dostali za té doby či těsně po ní, kdy jejich země byly koloniemi těchto států. Znovu mohu pouze zopakovat, že rezoluce směřuje na tyto země, kde dochází ke konfliktům s rasovým podtextem, právě v důsledku jejich dřívější vykořisťovatelské koloniální politiky. Na ČR a náš právní řád tento dokument nemá žádný dopad.
Jaromír Kohlíček