Ing. Jaromír Kohlíček, CSc.

  • KSČM
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2012 10:00:00 - iveta.dubinova

levne jidlo v poslanecke snemovne

No,vase odpoved,jako od komunistickeho europoslance,ktery tam ma dovolenou,se dala ocekavat.Ano,pri vasemplatu pul mega mesicne ,vam to pripada normalni,stydte se vsichni!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.04.2014 10:10:27 - Ing. Jaromír Kohlíček, CSc.
Vážená paní  Iveto. Nevím odkud jste a nemám vůbec tušení, kde berou poslanci půl mega. Doporučuji Vám přijet do Štrasburku. Pokud budu opět zvolen, velmi rád Vás vezmu do poslanecké kantýny a umožním Vám vychutnat jak říkáte nízké ceny. Pokud jde o jídlo v poslanecké sněmovně, potom, pokud vím,  tzv. hotovky stojí zhruba stejně jako hotovky ve venkovské hospodě, jenom velikost porce je menší. Mohu se ale mýlit, protože v poslanecké sněmovně obědvám nebo večeřím velmi zřídka a ceny v různých obcích se liší. 
Jinak velmi rád využiji Vaše jistě široké znalosti cizích jazyků i detailů různých druhů dopravy, protože zřejmě máte velmi přesné představy o činnosti poslanců v Evropském parlamentu. Až se budete připravovat na cestu do Štrasburku, najděte si prosím cca 40 materiálů, kterými se v současné době na výboru pro dopravu a cestovní ruch zabýváme a nezapomeňte si zopakovat odborné názvosloví. Pro začátek stačí v angličtině a v němčině. Na spolupráci se těším, protože erudovaných a jazykově zdatných odborníků je stále nedostatek.