Ing. Jaroslav Míth

  • ODS
  • Praha 4
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.09.2014 20:55:42 - Veronika Zidáková

Má ODS dostatek kvalitních lidí? Není to vidět

Proč jste postavili do čela pražské kandidátky zas Svobodu? Už v předčasných volbách jste hráli na starou strunu a jak jste dopadli.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.10.2014 22:12:02 - Ing. Jaroslav Míth
Dobrý den,

noví kandidáti musí dostat teprve čas vyrůst a dospět. Dlouhodobě byli nezávislí talenti díky kmotrům dušeni, politikem se nestanete přes noc. Když se podíváte, tak na dalších místech už je řada nových tváří, například na druhém místě náš předseda regionu Filip Humplík je do budoucna naše želízko v ohni.
Na druhou stranu třeba zrovna naše kandidátka do zastupitelsktva Prahy 4 zvolila jinou strategii a je plná nových lidí, já sám sbírám první zkušenosti a snažím se uspět v boji o starostenský post.
Několik let se už angažuji v místním Sokole, poslední dva roky jsem i jeho starostou a teď jsem se dal na dráhu politika. Hlásí se nám i noví členové, takže v dalších volbách už budou "nové struny" hrát jistě prim.

Jaroslav Míth