Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2020 22:31:45

Není správné odcházet od rozdělané práce

Není správné odcházet od rozdělané práce

Komentář na facebookovém profilu k letošním krajským volbám

Milí Středočeši, prosím o minutu vašeho času. Před čtyřmi lety jste mi dali důvěru a já vám za to moc děkuji. Právě díky vašim hlasům jsem se mohla stát hejtmankou našeho kraje a v práci pro vás bych chtěla pokračovat i další čtyři roky. A teď jedna otázka. Víte, kde je v Česku nejvíc hradů? Ano, je to tak, u nás ve Středočeském kraji. V létě jsem po těch našich krásných hradech jezdila s dcerou Emou, od Karlštejna po Křivoklát, a říkala si, jaké mám štěstí. Proč? Protože jsem tu doma.

Během čtyř let ve vedení kraje jsem se snažila udělat maximum pro to, aby se nám tu společně dobře žilo. Hodně věcí se povedlo, takže vám teď místo slibů můžu ukázat výsledky. Opravili jsme nejvíc krajských silnic v historii. Přes 1500 kilometrů! A v průměru opravujeme jeden most týdně.

Mysleli jsme ale i na veřejnou dopravu. Tu jsme komplexně propojili, takže dnes na jednu jízdenku objedete prakticky celý kraj. Školáci a senioři samozřejmě zdarma.

Po letech se nám taky podařilo vytáhnout středočeské nemocnice z dluhů. Za ušetřené peníze jsme nakoupili 60 nových sanitek a víc než 3 miliardy investovali do rekonstrukce nemocničních pavilonů i nákupu moderního vybavení.

Další miliardové investice putovaly do rekonstrukcí škol, domovů pro seniory, výměny 15 000 starých čmoudících kotlů nebo podpory podnikatelů, kterým nyní bezúročnými půjčkami pomáháme postavit se znovu na nohy.

Já vím, chlubení nemá nikdo rád. Já vám ale píšu tvrdá data, abyste věděli, že sliby plním.

Před čtyřmi lety jsem od vás dostala důvěru a začala naplňovat svou vizi silného, bezpečného kraje. Díky skvělému týmu, který mi v tom pomáhal, jsou dnes střední Čechy zdravější než kdy dřív.

Spousta úkolů je ale stále před námi. Ten hlavní je překonat koronavirovou krizi, kterou jsme sice úspěšně zvládli, její následky nás budou provázet dál.

Není správné odcházet od rozdělané práce, proto se o váš hlas v krajských volbách ucházím znovu. Chci dotáhnout nastartované projekty a rozjet nové tak, aby se našemu kraji dařilo ještě mnohem lépe. Máme na to.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama