Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2019 7:34:00

Opravy silnic si vyžádaly 230 milionů korun

Opravy silnic si vyžádaly 230 milionů korun

V měsíci květnu a červnu provedli silničáři opravy škod, které napáchala na středočeských vozovkách druhé a třetí třídy letošní zima. Celkem šlo o 119 dopravních staveb o celkové délce 98,7 kilometru.

 „Opravy si vyžádaly celkem 230 milionů korun. Tyto nezbytné finanční prostředky na ně poskytl Středočeský kraj ze svého rozpočtu,“ sdělila hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO 2011).

Prováděny byly zejména velkoplošné výspravy, místy lokálního charakteru, formou frézování asfaltových vrstev a lokální sanace podkladových vrstev. Následovala pokládka obrusné vrstvy a obnovou prošlo i dopravní značení opravovaných úseků. Opravy probíhaly v rámci všech cestmistrovství v kraji.

Podle informací pracovníků KSÚS SK několik oprav dosud nebylo provedeno z důvodu složité koordinace s ostatními stavbami prováděnými jinými investory, například ŘSD nebo obcemi. „Tyto ojedinělé stavby však budou realizovány v nejbližší možné době, respektive po skončení dopravně inženýrských omezení souvisejících s jinými stavbami. Nechtěli bychom, aby byli kvůli souběhu staveb řidiči vystavěni zbytečným komplikacím,“ říká ředitel KSÚS SK Zdeněk Dvořák.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama