Ing. Jindřich Hradecký

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.09.2018 14:57:00

Nápad přijmout nezletilé ze Sýrie považuji za mimořádně hloupý

Nápad přijmout nezletilé ze Sýrie považuji za mimořádně hloupý

Koukám, jaká mela se strhla ohledně přijetí uprchlíků ze Sýrie. Rád bych jako člen republikového výboru reagoval následujícími slovy.

 Nápad na přijetí nezletilých osob ze Sýrie, nebo kdo ví odkud, považuji z bezpečnostního hlediska za mimořádně hloupý. A navíc pokrytecký.

Jednak proto, že situace v Sýrii se uklidňuje, mimo jiné za vydatného přispění Ruské federace. A jednak proto, že pod výzvou na přijetí syrských sirotků jsou lidé, kteří si ještě před několika měsíci dělali legraci z holčičky nemocné leukémií.

Proto vůbec nechápu drzost některých spolustraníků, kteří své kolegy s negativním názorem na migraci nazývají zmrdy či ultrazmrdy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama