Ing. Jiří Crha

  • ODS
  • Jihomoravský kraj
  • krajský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.07.2021 22:04:00

Rybníky mají nový silniční průtah

Rybníky mají nový silniční průtah

Výrazné zlepšení parametrů průtahu obcí a zvýšení bezpečnosti dopravy přinesla rekonstrukce 420 metrů silnice vedoucí skrze Rybníky. Tu za 38 milionů korun zrekonstruoval Jihomoravský kraj společně s obcí.

Krajský radní pro dopravu Jiří Crha ocenil vysokou kvalitu provedených prací na rekonstrukci, která nebyla jednoduchá. „Součástí stavby bylo také odvedení dešťových vod, přičemž v rámci celého průtahu byly provedeny tři páteřní stoky, do kterých byly napojeny uliční vpusti a přípojky dešťové kanalizace z nemovitostí. Dále bylo potřeba upravit propustek na mlýnském náhonu a vznikl zde také nový mostní objekt překonávající koryto místního potoka,“ přidal podrobnosti krajský radní.

Jak dále upřesnil, v průtahu bylo také nově vyřešeno veřejné osvětlení, místní rozhlas, přeložky inženýrských sítí (sdělovací kabely, vodovodní řad, splašková kanalizace, plynovod), kácení zeleně a náhradní výsadba. „Jsem rád, že se tak náročná stavba ve spolupráci s obcí podařila úspěšně zrealizovat,“ dodává radní.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama