Ing. Jiří Havlíček, MBA

  • SOCDEM
  • Čáslav
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2017 11:25:00

Náměstek Novotný obdrží výtku a budou mu odebrány čtvrtletní odměny

Náměstek Novotný obdrží výtku a budou mu odebrány čtvrtletní odměny

Ministr průmyslu a obchodu Jiří Havlíček hovořil s náměstkem Karlem Novotným o jeho nevhodném vyjádření na sociálních sítích na adresu romské menšiny.

"S panem náměstkem jsem dnes o jeho urážlivém výroku velmi otevřeně hovořil. Sdělil jsem mu, že svým chováním výrazně poškodil dobré jméno našeho ministerstva a porušil také Pracovní řád MPO, jehož součástí je i Etický kodex zaměstnance ministerstva. Obdrží dnes proto výtku dle zákoníku práce a budou mu odebrány čtvrtletní odměny.

Zároveň jsem přijal jeho veřejnou omluvu za uvedené výroky, nicméně jsem pana náměstka upozornil na to, že kdyby se podobná věc měla opakovat, neprodleně bych jej odvolal z funkce. Podobné výroky jsou neslučitelné s postavením, které pan náměstek na ministerstvu zastává a zásadně je odmítám," uvedl ministr průmyslu a obchodu Jiří Havlíček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama