Ing. Jiří Havlíček, MBA

  • SOCDEM
  • Čáslav
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.06.2011 12:01:18 - Koch

Program

Pane místostarosto, hezký článek na parlamentkách. Zatím slyšíme z úst Vašeho předsedy hlavně kritiku reforem, ale program strany a její návrhy mezi občany nedošly. Zůstávají skryty v poslanecké sněmovně, kde se jich nikdo nevšímá, co myslíte, kdy začnete představovat své názory lidem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.06.2011 10:47:32 - Ing. Jiří Havlíček, MBA

Vážený pane Kochu,

máte naprostou pravdu a jako komunální politik se s tím setkávám poměrně často. Už několik měsíců poukazuji v rámci strany na to, že lidé očekávají od ČSSD mnohem víc než jen prostou kritiku vládních kroků. Strana, která má ambici vládnout, si pouze s kritikou nevystačí. Jsem proto rád, že odborné zázemí již připravilo a veřejnosti minulý týden představilo naši alternativu k penzijní reformě a dnes by měla být obdobným způsobem představena alternativa ČSSD k vládní daňové politice. Věřím, že tímto způsobem budeme pokračovat dál a letos na podzim, po proběhlé veřejné diskusi, se nám podaří vytvořit ucelený komplexní programový dokument. Díky za mail. Jiří Havlíček