Ing. Jiří Svoboda

  • ANO 2011
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2019 12:22:00

Sportovci mají nový koridor

Sportovci mají nový koridor

Zázemí pro sportovce bude slavnostně otevřeno 6. listopadu.

Jednolodní hala, čtyři dráhy pro běhy na šedesát metrů, prostor pro trénování skoků do výšky a do dálky, nové venkovní víceúčelové školní hřiště o rozměrech 45x24 metrů, demontovatelné sloupky pro volejbal, desky pro košíkovou a branky pro házenou i fotbal, samostatný vchod a sklady pro nářadí, to vše je součástí nové stavby. Komfortní zázemí pro sportovce bude slavnostně otevřeno 6. listopadu 2019 v 10.00 hodin za účasti představitelů města, investičního odboru a zhotovitele.

„Nová stavba za 27 milionů korun je umístěna v areálu Základní školy Oskara Nedbala na okraji sídlišť Šumava a Máj a poskytne moderní a kvalitní zázemí stovkám sportovců. Práce začaly v únoru 2019 a dokončeny byly 21. října, tedy za osm měsíců,“ uvedl primátor Jiří Svoboda.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama