Ing. Josef Barta, MBA

  • OČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2018 10:51:09

Každému to, co mu patří !

Každému to, co mu patří !

Kde jsou ty doby, kdy platilo, že za dobrou práci dobrá odměna a že za každý hřích musí následovat trest. Říkalo se, každému jen to, co si zaslouží. Dnes je to opačně. Odměňují se hříšníci a trestají poctiví lidé.

 Neochota stanovit a vymáhat osobní odpovědnost po všech občanech naší země bez rozdílu je neochotou a pohrdáním stávajících úředníků českými občany. Nejenže úředníci berou tučné platy od svých chlebodárců občanů, ale ještě je okrádají, buzerují je a vymyšlí možné i nemožné zákazy aby občanům „ukázali“, co všechno mohou!

Podnikání v Českých zemích se potácí v poslední agonii před svým koncem, ale úředníci poskytují zahraničním vlastníkům českých firem peníze českých občanů formou dotací nejen českých ale i evropských. Českým občanům zbývají jen ruce na práci a oči pro plač.

Výnosy a zisky samozřejmě plynou do zahraničí.

Před několika lety země pojmenovaná českými politiky „CZECHIA“ nebo „Česko“ pro jednodušší označování „pracovní kolonie“ už není to, čím bývala Česká republika.

Dobré časy se zase mohou vrátit, pokud čeští „nevolníci“ budou moci svobodně prodávat svou práci ve svobodném a rovném tržním prostředí. Může skončit éra černé a šedé ekonomiky, úplatků, korupce a další špíny.,

Musí skončit i dotace, které deformují tržní prostředí a okrádají české poctivé občany.

Každý ať si svou prací vydělá tolik, kolik chce. Bez omezování. Cenu ať si sjedná svobodně a bez diktátu. Služby ať si kupuje rovněž svobodně, včetně služeb od společnosti v níž žije/státu.

Jak změnit současný zbídačený stav české ekonomiky a ukázat zuboženým českým občanům, že mohou znovu začít žít, najdete v „hodnotové ekonomice“ na internetu.

Občané České republiky se již pomalu probouzí a připravují se na změny. Svoboda znamená právo volby, zrušení útisku, nevolnictví a právo opět žít, namísto živořit.

Dovolme lidem svobodně pracovat a každý z nich ať si svobodně sjedná cenu služby či věci, s níž bude obchodovat, ať již prodávat či nakupovat.

Pro mnoho úředníků to bude asi konec kariéry, ale naučí se vydělávat smysluplnou  prací namísto buzerace svých chlebodárců.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama