Ing. Josef Barta, MBA

  • OČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2018 17:32:19

MPSV… Ministerstva na dvě věci…pokračování 1

MPSV… Ministerstva na dvě věci…pokračování 1

Je zarážející, že „ministerstvo práce“ zřejmě ani neví, že pojem práce je definován jako „cílevědomá činnost člověka, která vytváří nové hodnoty“.

 MPSV ČR, tedy Ministerstvo práce a sociálních věcí, je v současné době institucí, která svými nařízeními likviduje schopné, naopak neschopné a lenivé podporuje!

Úspěšným, aktivním a snaživým ukládá nesmyslné povinnosti, naopak „nemakačenkům“ vytváří zdroje pro to, aby si mohli nárokovat dávky, které dostanou bezpracně.

 Nebezpečný dopad do budoucnosti přináší činnost MPSV, kdy jednotlivé produkty vytvořené na tomto ministerstvu přímo prezentují práva a nároky těch, kdo nepracují a to včetně mládeže, kterým je poskytováno i právo nikoho neposlouchat a dělat si, co se komu zlíbí. Případné sankce a postihy jsou přenášeny na osoby jiné, kterým je současně zakázáno rozhodování problémových jedinců ovlivňovat.

Hororovou ukázkou je například i příručka MPSV z loňského roku pro kurátory, děti a mládež.

 MPSV taktéž nic neříká pojem „vlastnictví“, které v souladu s Ústavou a Listinou práv a svobod má být chráněno. Úředníci MPSV rozhazují majetek občanů, kteří pracují, a ze svých daní platí nejen úředníky tohoto ministerstva, ale i všechny jejich bláznivé nápady, kterými nadělují bezpracně těm, kdo si to nezaslouží!

 Vlastnictví či vlastnické právo je výlučné a přímé právo vlastníka ke konkrétní věci, tedy i hodnotám, vytvořeným prací jedince. Tento jedinec má tedy právo o jejich určení či nakládání s nimi rozhodovat a neposlouchat „blázniviny“ úředníků, kteří za to ještě chtějí od svých chlebodárců (občanů) nehorázné mzdy.

 „Kolonizace“ české ekonomiky zahraničním kapitálem, při současné podpoře nemakačenků za peníze daňových poplatníků, může vést k ekonomické katastrofě Českých zemí.

Rozhlédněte se! Čechům už téměř nic nepatří! Jen názvy českých firem v rukou zahraničních vlastníků jsou v češtině a v českém obchodním rejstříku. V mnoha firmách tak lze slyšet ve vedení jen němčinu či angličtinu. A zisky? Samozřejmě končí v zahraničí!

 MPSV namísto uvolnění pracovního trhu a podpoře tržního hospodářství, dozoruje svými dráby a pohůnky práci bez pracovní smlouvy či práce OSVČ pro majitele velkých firem.

Lidé z ČR utíkají, protože už pohár jejich trpělivosti a tolerance s nesmyslnou politikou buzerace pracovitých přetekl. Kdo neutekl a chce pracovat, přešel do zóny šedé ekonomiky, pracuje načerno a melouchaří.

 Je na čase změnit tento paskvil a nastavit svobodná, spravedlivá a rovná pravidla, kde si každý jedinec musí na své potřeby vydělat svou prací. Je nutné zdůraznit, že to musí být ve spravedlivé společnosti, kde každý za své jednání zodpovídá celým svým majetkem a taktéž i trestně – samozřejmě včetně státních úředníků!

Pravidla hodnotové ekonomiky (viz internet) jasně určují jakým způsobem všechny špatnosti napravit. Je to v rukou každého jedince! A pozor! Podzimní volby se blíží!

 Nežijeme již ve středověku a ani v době průmyslové revoluce a vývoj nelze zastavit. Je proto s podivem, proč například MPSV namísto zrušení zákoníku práce a umožnění svobodného výkonu povolání všem bez rozdílů a omezování, neustále vymýšlí další a další zákazy, omezení a okrádání těch, kteří pracují či pracovat by chtěli.

 S právem pracovat souvisí i oblast ochrany životního prostředí, nakládání s odpady, ochrana surovin, ale o tom zase příště… MŽP… MŽP svou činností této zemi škodí a veřejně její občany okrádá!

 K čemu tedy škodící ministerstva jsou a proč jejich úředníky občané platí?!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama