Ing. Josef Barta, MBA

  • OČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2015 12:32:18

Ovlivní „občané“ životní úroveň v ČR ?

Ovlivní „občané“ životní úroveň v ČR ?

Nový ekonomický model PRIVATISMUS je ve své podstatě hodnotovou ekonomikou, vycházející ze závěrů mnoha filosofů, kteří hledali spravedlnost a dobro pro všechny.

 Dne 28.10.2015 se od 10,00 hodin uskuteční II. republikový sněm „Občanů České republiky“ v Národním domě v Ústí nad Labem s programem, který účastníkům poskytne mnoho informací o možnostech změn v naší zemi.

Zvaní účastníci a řečníci nekritizují co je špatné, pouze citují holou skutečnost a ukazují cestu ke změnám.

Korupce, špína v politice, špatné zákony proti občanům, morální i skutečná bída obyvatel, nezaměstnanost, bezdomovci, obava a úzkost z budoucnosti, to vše může skončit.

Vše je jen v rukou občanů, kteří v nastávajících volbách mohou svobodně a bez „kádrování“ vybrat své nejlepší a dát jim svůj hlas. Musí mít proto ale svůj důvod a musí vidět reálnou cestu.

Důvodem velmi pádným je odstranění jejich problémů a zlepšení jejich života ve všech směrech.

Nalezení cesty, ukázání směru a způsobu jak dosáhnout štěstí a spokojenosti je pouze v logice a v možnostech technických vymožeností komunikace, kdy se informace šíří závratnou rychlostí. V dnešní době je možné, aby komunikoval každý s každým bez vodění za ručičku a s páskou na očích. To až téměř do konce minulého tisíceletí možné nebylo.

Myšlenky pana Sokrata, A.Smitha, J.M.Keynese a mnoha dalších v historii světa nebyly v jejich době realizovatelné z důvodů nízké úrovně komunikace.

Časy se mění a „Občané České republiky“ představují těm, kteří ještě neví, nebo nepochopili, hodnotovou ekonomiku (privatismus).

Vrozené vlastnosti lidí jsou předmětem jejich vlastnictví a při dodržování zásad svobody práva a rovnosti se vytváří svobodné a rovné tržní prostředí. kam nemůže a nesmí zasahovat stát, neboť stát jsou pouze lidé pověření a placení ostatními občany, žijících na daném území, za účelem zajišťování jejich společných potřeb a bezpečnosti.

Každý člověk má své potřeby. Do „tlupy“ se zařadí podle svých zájmů, nároků a potřeb. Pokud mu to nevyhovuje, může odejít nebo sjednat nápravu. Stejně tak občané migrují či emigrují.

Většina se rozhoduje pro změny, pokud žije v nerovném a nesvobodném prostředí. Nejjednodušší je nalézt shodu většiny a odstranit ty, kteří parazitují, okrádají a nectí právo, rovnost a spravedlnost. Život je skvělý, pokud člověk může žít, nikoliv živořit.

Seznamte se s hodnotovou ekonomikou, kterou prezentují Občané České republiky, a můžete se diskuze i účastnit, pokud se zastavíte 28.10.2015 na sněmu v Ústí nad Labem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama