Ing. Josef Barta, MBA

  • OČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.02.2016 15:58:37

Říkat pravdu se nevyplácí, dokud lidé neodstraní pokřivený systém...

Říkat pravdu se nevyplácí, dokud lidé neodstraní pokřivený systém...

Jak ukázat občanům – svým voličům svou moc a aroganci moci, umí mnoho volených politiků. Jsou to ztráty práva, omezování svobody a odírání poctivě pracujících a to formou tvorby občanům škodících zákonů. Už toho bylo dost.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Občané nespokojení se svými zaměstnanci „státními úředníky a politiky“ by je měli vyměnit. Bohužel to není tak lehké, neboť si „vládnoucí garnitura“ zajistila svou neodvolatelnost.

Lidem jsou utajovány informace o tom, kde mizí jejich peníze. Například pracovníci rozvědky, teroristické skupiny a lidé úplatní,  věděli již před několika měsíci kolik a komu bude placeno výkupné, či kdo bude za koho vyměněn. Píše o tom bulvár, přetřásají to media. Pokud to pravdu připustí někdo z mála slušných politiků, ať již prezident či ministr, řada ostatních politiků žádá jejich odstoupení.

Kde to žijeme??? Přeci ve státě, kde už dávno neplatí ochrana pravdy, práva a spravedlnosti. Pravda je trestána, spravedlnost je řízena vůlí těch u „koryt“.

Nespokojení občané zpravidla již na hranici bídy a často v hrozných podmínkách živoří a snaží se přežít. Děti ztrácí dětství s rodiči, kteří mají dvě a více zaměstnání a ještě chodí na melouchy.

Štědří „bossové“ ale, například na ministerstvu průmyslu a obchodu, darují z peněz vybraných na daních od občanů 255 milionů na dotaci pro německého podnikatele v Čechách.

Aby to nebylo malým českým podnikatelům líto, schválí zákon o elektronické evidenci tržeb a zákon o kontrolním hlášení DPH, které bude postupně využito těmi „silnými“ k převzetí stávajících obchodních vztahů. S největší pravděpodobností.

Nemožnost úniku informací je sice deklarována vládou a poslanci, kdo jsou tito lidé? Jak se chovají? Při nehodě v opilosti mlží, při korupčním skandálu berou poslanecké platy i ve vězení, kde mají čas i na literární tvorbu, dobré ubytování a stravu. Samozřejmě za peníze daňových poplatníků!

A ostatní, kteří porušují zákony? Pokud se přeci jen do vězení dostanou, mají v podstatě all-inclusive a zpravidla ani nepracují. Kdo platí náklady na pobyt ve vazbě, provoz věznic a jejich zaměstnance, vybavení věznic, sociální, zdravotní pojištění vězňů i zaměstnanců a další náklady?

Samozřejmě, daňoví poplatníci.

Lidé by si měli (a tu možnost mají) vybrat pro své zastupování jen ty nejlepší.

Samozřejmě s právem a možností odvolání, pokud budou zvolení zástupci občanům škodit a odnímat jim jejich práva nebo občany poškozovat .
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama