Ing. Josef Barta, MBA

  • OČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2014 14:14:51 - Oskar Bettelheim

očr

Co je to OČR?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.09.2014 13:34:31 - Ing. Josef Barta, MBA
 Strana občané České republiky je uskupení za účelem pomoci prostým, čestným a poctivým občanům při prosazení svého výběru a práva určení osob, které budou zastupovat skutečné zájmy občanů, daňových poplatníků.

Stejně jako je velká společnost řízena  jejími zakladateli a vlastníky, je stát vytvořený pro potřeby svých obyvatel povinnen plnit vše, co občan ke spokojenému životu potřebuje a za tyto služby platí občané těm, kteří jsou na výkonných místech při řízení i správě státu či úřadů.

Úředníci tu jsou z vůle lidu a pro lidi! Ne opačně!!!

Na to již ale účedníčková od těch nejmenších po nejvyšší zapoměli a je třeba tuto deformaci napravit. Odstranit především zlovolné ničemy z vedení a řízení státu a nahradit je poctivými, čestnými a schopnými úředníky, kteří by následně odstranili balast současnou i minulou garniturou zlodějů, lumpů
a bezpáteřných odstranili a nahradili pravidly, které budou pro občany prospěšné.

Občan si služby státu platí svými daněmi. Proč tedy "političtí náměstci", politické strany a krážeže ve velkém, bezplatné věznice a úhrada dluhů po zlodějích z kapes občanů.

Doufám, že již asi víte, co je OČR. Pokud ještě tápete, podívejte se na www.privatismus.cz
Jedná se společensko-ekonomický model společnosti, který již cca na 50% je funkční a setzkáváme se sním v běžném životě, ale základní a zásadní věci musí teprve vstoupit do života. Jde především o rovnost obecně, odpovědnost avymahatelnost práva.
                                                                                                                                                                                 J. Barta