Ing. Josef Hájek

  • ANO 2011
  • Orlová
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.01.2019 19:05:00

Já nemám dredy, takže nemám šanci

Já nemám dredy, takže nemám šanci

Projev na 26. schůzi Poslanecké sněmovny 23. ledna 2019 k návrhu zákona, kterým se mění zákon o státní službě.

Vážené kolegyně, kolegové, já tady žasnu, co tady pan Bartošek svým projevem dokáže tady vytvořit. To je prostě neskutečné. Já tedy mám výhodu, že mám sloní paměť. A já vidím, když byl pan premiér coby ministr financí vyhozen tenkrát Sobotkou z úřadu, viděl jsem ty nadšené zaměstnance, kteří skutečně s dojetím děkovali panu tenkrát ministrovi financí za jeho práci. Takže já nevím, kde tady kolega Bartošek bere ty zaručené zprávy z ministerstev, že tam jsou lidé v depresi, že nemůžou hovořit, že nemohou pracovat. Pracuji ve výboru pro životní prostředí, kde se skutečně stýkám s lidmi z Ministerstva životního prostředí, kteří jsou nadšeni z toho, že tam pan ministr Brabec pracuje.

Vrátím se ještě k vystoupení pana Bartoše. To je neskutečné, jak on se rychle učí. Ten už zastínil pana Kalouska. Prostě oni tady přinesli nový vítr, zejména v Praze... Já vám tady přečtu, jaká jsou jejich kritéria pro členy dozorčích rad. Kdybychom my z hnutí ANO dali taková kritéria, tak tady možná zboříme Prahu. Takže odbornost 30 %. Pouze 30 %. Znalost pirátského programu 15 %. Reference členů a příznivců 15 %. To znamená, kdyby dal Babiš, že musí znát znalost programu ANO 15 %, podpora voličů 15 %, no tak tady umřete. A potom celkový dojem 20 %. Já nemám dredy, takže nemám šanci se tam dostat. Děkuji. (Smích a velký potlesk z lavic ANO.)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama