Ing. Josef Janů

Lídr Pirátů pro krajské volby v Karlovarském kraji 2020
  • Piráti
  • Karlovarský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2016 14:31:42

Autorský zákon a předvolební programy.

Autorský zákon a předvolební programy.

Pirátská glosa

Tak jsme se zase dočkali. Je tu období, kdy naplno jedou mozkové trasty jednotlivých stranických aparátů, aby se pochlubili svými volebními programy. V naší zemi už asi nežije nikdo, kdo by v nich čekal něco objevného a nového. A tak se vesele vykrádají nápady a postupy z let minulých a nikdo neřeší, kdo odkud loupí. Jestli se krade zleva, či zprava, nebo jestli byl návrh původně zelený, červený, hnědý, oranžový, žlutý nebo modrý. Ruku na srdce, nic moc nového se tady už ani vymyslet nedá.

Osobně si můžu gratulovat, že kopu za Piráty. Ti totiž mají sdílení informací a osvědčených poznatků za součást svého základního jsoucna. Můžu se tak smát těm, kdo se domnívají, že čestným ochráncem autorských práv bude někdo, kdo svůj politický kapitál s pomocí veřejných prostředků vybudoval na kopírování myšlenek a nedovede (si) ani přiznat, že sdílení je prospěšné a všechny nás může posunout dál ... Všichni jsme prostě Piráti a stávající výklad autorského zákona, jak jej prosazují jeho vymahači, stojí vážně za prd.

Z Karlových Varů zdraví Pepík Janů ...Lídr Pirátské kandidátky v krajských volbách 2016

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama