ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2016 19:06:52

Tiskové prohlášení Karla Fiedlera ze dne 1.3. 2016

Tiskové prohlášení Karla Fiedlera ze dne 1.3. 2016

Ke dni 29.2. 2016 ukončilo 11 členů strany Úsvit v Moravskoslezském kraji své členství v této straně.

Obecným a společným důvodem ukončení členství mého i mých kolegů a kolegyň je nesouhlas s výrazným ovlivňováním o ovládnutím dění ve straně Úsvit ze strany Víta Bárty za pomoci rostoucího počtu jemu loajálních osob z řad členů strany a dále užívání zcela nedemokratických praktik tzv. velrybaření při tajném přijímání černých duší nebo zinscenovanému účelovému přijímání nových členů. Anebo naopak bránění vzniku nových klubů (nebo členů) s tímtéž účelem.

Dalším obecným a společným důvodem je způsob direktivního centralistického řízení strany, zcela popírajícího proklamovaný a hlásaný princip přímé demokracie, který strana ve své vlastní činnosti odmítá.

Fungování strany Úsvit, s jakoukoliv verzí svého názvu, jako převedených, transformovaných nebo maskovaných Věcí Veřejných, ovládané Vítem Bártou, je pro členy z Moravskoslezského kraje, jež ukončili své členství ke dni 29.2. 2016, nepřijatelné.

Karel Fiedler

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama