Ing. Karel Janeček

Bez stranické příslušnosti.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.02.2015 8:52:18

Rychnovská nemocnice má perspektivní budoucnost

Rychnovská nemocnice má perspektivní budoucnost

Milionové investice, významné postavení v síti krajského zdravotnictví a nepřehlédnutelný význam pro Rychnovsko jako průmyslové centrum kraje – to vše hovoří pro perspektivní budoucnost rychnovské nemocnice.

V rychnovské nemocnici nedávno prošla rozsáhlou rekonstrukcí lůžková část ortopedie a chirurgie. Náklady na úpravy, které přinesou větší komfort pacientům i zdravotnickému personálu, se pohybovaly kolem 25 milionů korun.

Tato investice se nepochybně vyplatí. Pomůže samozřejmě lidem a navíc vylepší infrastrukturu regionu, který je dlouhodobě průmyslovým „tygrem“ Královéhradeckého kraje. Je skvělé, že Rychnovsko patří k oblastem s nejnižší nezaměstnaností. Jsem rád, že se mu daří a podílí se z velké části na růstu ekonomiky našeho regionu i České republiky.

Rychnovsko, kde sídlí obrovská a rozvíjející se automobilka, zkrátka musí mít svou nemocnici. Potřebuje ji. A kraj jako její zřizovatel si to velmi dobře uvědomuje. Proto se nezdráhá investovat do jejích stavebních úprav i vybavení.

Vždyť nemocnice v Rychnově nad Kněžnou nabízí svým pacientům zhruba tři stovky lůžek a zaměstnává kolem 450 lidí. Spádová oblast rychnovské nemocnice je pak až 90 tisíc lidí.

Má tak obrovský význam pro svůj region a mě těší, že se daří vylepšovat služby, které poskytuje pacientům. Dostupnost zdravotní péče a její kvalita bude pro vedení Královéhradeckého kraje vždy prioritou číslo jedna.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama