Ing. Karel Janko

mpř ČSNS
  • ČSNS 2005
  • Podolanka
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.11.2017 10:34:01

Neustupme tlaku Bruselu

Neustupme tlaku Bruselu

Za svobodné národy Evropy.

Prohlášení.



V současné době se mění taktika  tlaku Evropské unie na povinné přijímání nelegálních uprchlíků z Asie a Afriky – konkrétně ze zemí, které USA a bývalé koloniální mocnosti EU rozvrátily válkou. Jak je všeobecně známo, většina občanů České republiky s žádnou imigrací z této oblasti nesouhlasí. Včera přijaté usnesení radou ministrů vnitra  EU   je obdobou Mnichovského diktátu.  Vydírání ČR snížením dotací je proto nepřijatelným a směšným nátlakem, neboť je třeba všem připomenout, že naše příspěvky do unijní pokladny jsou ve své podstatě dokonce vyšší, než přijaté dotace. Navíc, přijetí kohokoliv je výsostným právem každého suverénního státu. 

Na podporu tohoto stanoviska:

1. Vyzýváme vládu České republiky, aby vytrvala ve svém negativním stanovisku a podpořila tak i další nesouhlasící státy – Slovensko, Maďarsko a Rumunsko.

2. Vyzýváme odborovou organizaci ČMKOS k podpoře a zajištění tohoto postoje případnou generální stávkou.

3. Při jakémkoliv dalším nátlaku EU na ČR  navrhujeme odstoupit od  Lisabonské smlouvy  i  z členství v EU!

4. Vyzýváme všechny vlastenecké organizace i občany ČR, aby podpořili toto stanovisko demonstracemi ve všech městech ČR.

Ing. Karel Janko - předseda strany
 
 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama