Ing. Karel Šidlo

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • Vyšetřovací komise pro vyšetření závažných pochybení, která se stala při přípravě a realizaci stavby dálnice D47
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.04.2012 19:55:00

Bárta jako kandidát na hejtmana Plzeňského kraje?

Bárta jako kandidát na hejtmana Plzeňského kraje?

Pan Bárta má za sebou velmi problematickou a pro většinu občanů velmi negativně vnímanou účast v parlamentní politice, na jejímž konci je rozsudek za spáchání trestného činu.

Přesto má odvahu a doslova drzost řešit svoji očistu vstupem do krajských voleb v Plzeňském kraji, a to ještě na čele kandidátky.

Zákon o krajských volbách vyžaduje určité podmínky, které musí kandidát splňovat. Vyjádření pana Bárty není zatím potvrzeno žádným z budoucích volebních subjektů. I přes rozsáhlou prezentaci a pozornost médií je pro mne (a předpokládám, že i pro voliče v Plzeňském kraji) zcela nepřijatelné, aby si kdokoliv řešil své osobní spory a problémy prostřednictvím volební kampaně a voleb.

Veřejnosti je předložen návrh, který místo prezentace volebního programu, nabídky vlastní osobnosti k výkonu mandátu a funkce v zastupitelstvu kraje řeší pouze osobních ambice. Vyřizování si účtů s politickými protivníky a dokonce snaha o vlastní politickou očistu před veřejností je evidentním zneužitím voleb a volební kampaně.

Tvrzení pana Bárty o jeho kandidatuře na hejtmana našeho kraje je dalším arogantním projevem pohrdání demokratickými pravidly, zákony a zejména voliči v našem regionu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama